Κυριακή, 05 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ - Παναχαϊκή 2-1 | 5x5 με σούπερ Πλατέλλα!

Posted On Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 20:02

Ασταμάτητος μοιάζει ο ΑΡΗΣ μας στην κούρσα της FootballLeagueόπου με νέα ανατροπή  νίκησε και την Παναχαϊκή αυξάνοντας την διαφορά από την δεύτερη θέση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Πλατέλλας που πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση πήρε την ομάδα από το χεράκι και την οδήγησε στη νίκη!

Το νωθρό ξεκίνημα στα παιχνίδια μοιάζει ως τώρα το μοναδικό πρόβλημα για τους παίκτες του Δ.Σπανού που από την στιγμή που αφυπνίζονται μετατρέπουν τον αγώνα σε μονόλογο. Κάπως έτσι και σήμερα κόντρα στην Παναχαϊκή όπου το κακό ξεκίνημα το εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι και πήραν κεφάλι στο σκορ. Μάλιστα και μετά το γκολ είχαν και μια δύο καλές στιγμές που ευτυχώς σταθήκαμε τυχεροί. Στη συνέχεια όμως ο ΑΡΗΣ μας έδειξε το γνωστό πείσμα που τον χαρακτηρίζει φέτος, έτρεξε, πίεσε, κυνήγησε το γκολ και τελικά λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου το πέτυχε. Ο Μουμίν κατάφερε μέσα από ένα πλήθος παικτών με μια εξαιρετική συρτή πάσα να βρει ιδανικά τον Πλατέλλα σε πλεονεκτική θέση με τον τελευταίο με ψύχραιμο σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ένα γκολ που έδωσε την αυτοπεποίθηση στην ομάδα να παλέψει ακόμη πιο δυνατά για τη νίκη κάτι που φάνηκε μόλις από τα πρώτα λεπτά του δεύτερου δεκαλέπτου. Διαδοχικές χαμένες ευκαιρίες που έδειχναν ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου με τον Δεληζήση που βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με κοντινή κεφαλιά την εκτέλεση του Πλάτέλλα την μετέτρεψε σε γκολ! Με εξαίρεση το κακό ξεκίνημα που είναι η 4η φορά που που συμβαίνει (και με τα Τρίκαλα και με την Καλλιθέα θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί νωρίς γκολ) η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή. Αν ο Καπνίδης ήταν λίγο αποτελεσματικός η νίκη θα ερχόταν με μεγάλη ευκολία παρόλο το αρχικό 0-1. Ενώ και το κέντρο όπως και ο Τζανακάκης σε μερικές φάσεις αντιμετώπισαν προβλήματα. Αδυναμίες που όμως φαίνεται ότι μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν στην πορεία ή στην χειρότερη με κάποια μεταγραφή σε ενάμιση περίπου μήνα. Κατά τα άλλα όλα βαδίζουν όπως πρέπει.

Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και νοοτροπία νικητή, φαίνεται καλοδουλεμένη με  συγκεκριμένο πλάνο, έχει πνευμόνια και αντέχει όταν οι αντίπαλοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν και έχει για μπροστάρη έναν κοντοπίθαρο διαβολάκο που όταν παίζει όπως σήμερα δεν μας σταματάει κανείς! Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών και εφόσον η ομάδα συνεχίσει έτσι είναι βέβαιο ότι πολύ σύντομα θα ξαναζήσουμε το γεμάτο Κλ.Βικελίδης και σε επίσημα παιχνίδια! Έτσι ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου!

ΥΓ. Που θα πάει... και οι διαιτητές κάποια στιγμή θα το πάρουν χαμπάρι ότι φέτος δεν μας σταματάει τίποτα και θα πάψουν να μας σπάνε τα @@!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!